Κάθε μέρα αξίζει!
Lidl Top Employer
 • Lidl Top Employer

  Κορυφαίος εργοδότης

  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτήσαμε τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» (Top Employer) από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Top Employers με έδρα το Άμστερνταμ. Και αυτό το οφείλουμε στους 5.000 ανθρώπους που κάνουν κάθε μέρα τη Lidl Ελλάς να ξεχωρίζει! Ο στόχος μας είναι να αποτελούμε έναν διαχρονικά ελκυστικό «Εργοδότη Επιλογής» για τους εργαζομένους μας και τους νέους υποψηφίους, αλλά και να διατηρούμε τα ταλέντα εντός της οικογένειας της Lidl Hellas.

  » Η Lidl ως εργοδότης
 • It's better at home

  Recruitment Campaign "It's better at home"

  Το It's better at home της νέας μας καμπάνιας δεν είναι απλά μια ιδέα! Στόχος και επιθυμία μας είναι να το κάνουμε πράξη, παρακινώντας νέα ταλέντα να παραμείνουν στην Ελλάδα ή να επιστρέψουν από το εξωτερικό, για να εργαστούν κοντά μας, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που παρέχονται από την Lidl Ελλάς. Το concept βασίζεται σε μια σύγχρονη, χιουμοριστική εκδοχή της Οδύσσειας, όπου ο Οδυσσέας, ένας νέος "hipster" χαρακτήρας αναζητά εργασία και επιλέγει την Ελλάδα ως τόπο εργασίας.

  » Μάθετε περισσότερα
 • Θέσεις καταστημάτων

  Η Lidl είναι οι άνθρωποί μας

  Στα πλαίσια της διαρκούς  μας ανάπτυξης προσφέρουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας Lidl και να εξελιχθούν μαζί μας. Ενημερωθείτε για τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να απασχοληθείτε κάνοντας το πρώτο σας βήμα στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

  » Η Lidl ως εργοδότης