Κάθε μέρα αξίζει!
Lidl Top Employer
 • Lidl Germany

  Καριέρα στη Lidl Γερμανίας

  Ενδιαφέρεσαι για εργασία στη Lidl Γερμανίας; Ξεκίνα τώρα την καριέρα σου σε μια διεθνή εταιρία! Προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας στη Γερμανία!

  » Περισσότερες πληροφορίες
 • Lidl Top Employer

  Κορυφαίος εργοδότης - ξανά!

  Για 3η συνεχόμενη χρονιά κατακτήσαμε τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Top Employers με έδρα το Άμστερνταμ. Και το οφείλουμε στους ανθρώπους που μας κάνουν να «πετάμε» εδώ και 20 χρόνια! Είναι 5.500 άνθρωποι που κάνουν κάθε μέρα τη Lidl Ελλάς να ξεχωρίζει – και τους ευχαριστούμε, συνεχίζοντας δυναμικά με ακόμη υψηλότερες αποδοχές . Στόχος μας είναι να αποτελούμε διαχρονικά έναν αναγνωρισμένο, ελκυστικό εργοδότη τόσο για τους εργαζομένους μας όσο και για τους νέους υποψηφίους, ώστε η οικογένεια της Lidl Ελλάς να μεγαλώνει σταθερά.

  » Η Lidl ως εργοδότης
 • It's better at home

  Recruitment Campaign "It's better at home"

  Το It's better at home της νέας μας καμπάνιας δεν είναι απλά μια ιδέα! Στόχος και επιθυμία μας είναι να το κάνουμε πράξη, παρακινώντας νέα ταλέντα να παραμείνουν στην Ελλάδα ή να επιστρέψουν από το εξωτερικό, για να εργαστούν κοντά μας, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που παρέχονται από την Lidl Ελλάς. Το concept βασίζεται σε μια σύγχρονη, χιουμοριστική εκδοχή της Οδύσσειας, όπου ο Οδυσσέας, ένας νέος "hipster" χαρακτήρας αναζητά εργασία και επιλέγει την Ελλάδα ως τόπο εργασίας.

  » Μάθετε περισσότερα
 • Θέσεις καταστημάτων

  Η Lidl είναι οι άνθρωποί μας

  Στα πλαίσια της διαρκούς  μας ανάπτυξης προσφέρουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας Lidl και να εξελιχθούν μαζί μας. Ενημερωθείτε για τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να απασχοληθείτε κάνοντας το πρώτο σας βήμα στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

  » Η Lidl ως εργοδότης