Κάθε μέρα αξίζει!
Lidl Top Employer

Σπουδές και εργασία μαζί: Πρόγραμμα Duales

Σπουδάζετε "Διεθνές Management Λιανεμπoρίου" στη Heilbronn, στο Duale Hochschule της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Οι θεωρητικές σας σπουδές εναλλάσσονται με εργασία κάθε τρεις μήνες σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών και το έμπειρο προσωπικό μας σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Αγγλικά. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Duale Hochschule (http://www.dhbw.de/startseite.html)

Στο διάστημα που η εργασία εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων. Τα 2 πρώτα έτη εξοικειώνεστε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιοχής στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στη χώρα προέλευσής σας, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό σας υποστηρίζουμε παράλληλα με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Στόχος μας είναι, μετά την επιτυχή αποφοίτησή σας, να αναλάβετε τη θέση Προϊστάμενου-ης Πωλήσεων στην εταιρία μας. Ως Προϊστάμενος-η Πωλήσεων διοικείτε έως πέντε καταστήματα σε μία ευρύτερη περιοχή και έχετε στην ευθύνη σας περίπου 80 με 100 εργαζόμενους. Αναλαμβάνετε τη στελέχωση, την κινητοποίηση και την ανάπτυξη του προσωπικού των καταστημάτων. Επίσης είστε υπεύθυνος-η για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας, καθώς και την ενίσχυση της φιλοσοφίας της Lidl. Εκτός από ένα μισθό άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας, σας παρέχουμε εταιρικό αυτοκίνητο και σας εφοδιάζουμε στην εργασία σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να οργανώνετε την καθημερινότητά σας με δικά μας προγράμματα Software, που χρησιμοποιείτε στο εταιρικό σας iPad.

Το προφίλ σας

 • Για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σπουδών και πρακτικής Duales Studium, θα πρέπει να διαθέτετε τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε άριστα Γερμανικά (τα μαθήματα γίνονται στα Γερμανικά) και πολύ καλά Αγγλικά
 • Αναζητάμε υποψήφιους με έντονη προσωπικότητα, πρόθυμους να μεταδώσουν τις ιδέες τους και με επιθυμία για προσωπική εξέλιξη. Θα πρέπει επίσης να διαθέτετε ομαδικό πνεύμα, να σας αρέσει η συναναστροφή με πελάτες και συναδέλφους, να έχετε οργανωτικές δεξιότητες και να αναλαμβάνετε πρόθυμα ευθύνες από την πρώτη στιγμή.
 • Διαθέτετε κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, σας αρέσει να ταξιδεύετε και να γνωρίζετε νέα μέρη και ανθρώπους

Διαδικασία Στελέχωσης

Η επιλογή των υποψηφίων πραγματοποιείται με έγκυρες και αξιοκρατικές διαδικασίες και χωρίζεται στα εξής στάδια:

 • Παραλαβή βιογραφικών μέσω της ιστοσελίδας μας
 • Προεπιλογή των υποψηφίων
 • Συνέντευξη με τους αρμόδιους της θέσης
 • Συμμετοχή σε online test
 • Συμμετοχή σε Κέντρο Αξιολόγησης (Assessment Center)
 • Τελική Επιλογή

Στην ιστοσελίδα μας, δημοσιεύεται σχεδόν κάθε χρόνο σχετική αγγελία, στη οποία περιγράφεται το πρόγραμμα και οι απαιτήσεις μας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα, μπορείτε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας και να κάνετε αίτηση μέσω της online φόρμας. Εάν σας κινήσαμε το ενδιαφέρον, θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην οικογένεια της Lidl!

 • 1ο έτος 1400€
 • 2ο έτος 1600€
 • 3ο έτος 1800€

Περιοχή εργασίας

Σπουδές στη Γερμανία

Στις αγγελίες