Κάθε μέρα αξίζει!
Lidl Top Employer
 • COVID-19 & συνεντεύξεις

  Κορωνοϊός & συνεντεύξεις

  Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τον COViD-19 προτιμούμε την εξ' αποστάσεως συνέντευξη, όταν αυτό είναι δυνατό.

  Σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η συνέντευξη με φυσική παρουσία ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες:
   - Αερίζουμε τους χώρους και τηρούμε την απαραίτητη απόσταση μεταξύ μας σε όλες τις συναντήσεις
   - Αποφεύγουμε τις χειραψίες
   - Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό, που υπάρχει σε κάθε χώρο. Απολυμαίνουμε τη γραφική ύλη που παρέχουμε, μπορείς όμως να έχεις μαζί σου τα δικά σου αντικείμενα (πχ. στυλό, σημειωματάριο)
   - Χρησιμοποιούμε μάσκα, γι' αυτόν τον λόγο θα χρειαστεί να την έχεις μαζί σου

 • Lidl Top Employer

  Κορυφαίος εργοδότης - ξανά! Για 4η συνεχομένη χρονιά.

  Ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Για να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα απαραίτητα εφόδια. Για να μπορούν να αναπτυχθούν.Ευκαιρίες εξέλιξης. Για να φτάσουν τα όνειρά τους. Αυτά προσφέρουμε στους εργαζομένους μας. Γι’ αυτό βραβευόμαστε. 4η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης. Από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employers Institute.

  » Η Lidl ως εργοδότης
 • ΤΟ ‘ΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ!

  Στη Lidl Ελλάς δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο και διαφορετικό Escape Room. Το The Lidl Skills Trap δεν έκρυβε αληθινές παγίδες, παρά μόνο το κλειδί για μία επιτυχημένη καριέρα! Ταξίδεψε σε 3 πόλεις, υποδέχθηκε 800 παίκτες και τους έβαλε σε έναν κόσμο γρίφων και αινιγμάτων! Οι 20 καλύτεροι κέρδισαν τις 20 θέσεις σε ένα συναρπαστικό interactive career workshop που θα τους δώσει τα εφόδια και εργαλεία για να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

  » Lidl Skills Trap
 • Εργοδότης Επιλογής για τους νέους – ξανά!

  Σας ευχαριστούμε όλους που μας αναδείξατε και πάλι Employer of Choice στην Ελλάδα, απογειώνοντας μας στην 4η θέση συνολικά και στη 1η θέση στο Λιανεμπόριο! Σχεδόν 3.000 νέοι πήρανε μέρος στη μεγαλύτερη εργοδοτική έρευνα στην Ελλάδα, που διεξάγεται από το kariera.gr σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και μας εξασφάλισαν την πιο σημαντική τιμητική διάκριση στην χώρα. Συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά και φέτος, ώστε να παραμείνουμε ένας αναγνωρισμένα ελκυστικός εργοδότης για όλους εσάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο link παρακάτω.

  » Έρευνα Employer of Choice 2019
 • Lidl Germany

  Καριέρα στη Lidl Γερμανίας

  Ενδιαφέρεσαι για εργασία στη Lidl Γερμανίας; Ξεκίνα τώρα την καριέρα σου σε μια διεθνή εταιρία! Προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας στη Γερμανία!

  » Περισσότερες πληροφορίες
 • Θέσεις καταστημάτων

  Η Lidl είναι οι άνθρωποί μας

  Στα πλαίσια της διαρκούς  μας ανάπτυξης προσφέρουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας Lidl και να εξελιχθούν μαζί μας. Ενημερωθείτε για τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να απασχοληθείτε κάνοντας το πρώτο σας βήμα στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

  » Η Lidl ως εργοδότης