Κάθε μέρα αξίζει!
Lidl Top Employer
 • It's better at home

  Recruitment Campaign "It's better at home"

  Το It's better at home της νέας μας καμπάνιας δεν είναι απλά μια ιδέα! Στόχος και επιθυμία μας είναι να το κάνουμε πράξη, παρακινώντας νέα ταλέντα να παραμείνουν στην Ελλάδα ή να επιστρέψουν από το εξωτερικό, για να εργαστούν κοντά μας, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που παρέχονται από την Lidl Ελλάς. Το concept βασίζεται σε μια σύγχρονη, χιουμοριστική εκδοχή της Οδύσσειας, όπου ο Οδυσσέας, ένας νέος "hipster" χαρακτήρας αναζητά εργασία και επιλέγει την Ελλάδα ως τόπο εργασίας.

  » Μάθετε περισσότερα
 • Lidl Top Employer

  Κορυφαίος εργοδότης

  Στη Lidl επαναπροσδιορίσαμε την ταυτότητά μας ως εργοδότης! Τοποθετώντας τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο, διακριθήκαμε από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Top Employers με έδρα το Άμστερνταμ ως «Κορυφαίος Εργοδότης» (Top Employer) για το 2017 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την προσπάθεια της Lidl Ελλάς να εξελίσσει διαρκώς τους 5.000 εργαζόμενούς της και να διασφαλίζει την ανάπτυξή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

  » Η Lidl ως εργοδότης
 • Θέσεις καταστημάτων

  Η Lidl είναι οι άνθρωποί μας

  Στα πλαίσια της διαρκούς  μας ανάπτυξης προσφέρουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας Lidl και να εξελιχθούν μαζί μας. Ενημερωθείτε για τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να απασχοληθείτε κάνοντας το πρώτο σας βήμα στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

  » Η Lidl ως εργοδότης