Ευκαιρία σταδιοδρομίας

example1.jpg

στο Διεθνές Λιανεμπόριο ή Εμπόριο καταναλωτικών ειδών

Αξιόλογη εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό και αμοιβή από την πρώτη στιγμή; Η Lidl σας τα προσφέρει όλα αυτά, μέσα από ένα πρωτοποριακό τριετές πρόγραμμα σπουδών και εργασίας στη Γερμανία.

Σπουδές

Επιλέγετε το αντικείμενο σπουδών σας στο «Διεθνές Λιανεμπόριο» (στο Mosbach) ή στο «Εμπόριο καταναλωτικών ειδών» (στη Heilbronn), στο εκπαιδευτικό ίδρυμα Hochschule Mosbach.
Οι θεωρητικές σας σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Aγγλικά. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Hochschule Mosbach (www.dhbw-mosbach.de, www.dhbw-mosbach.de/campus-heilbronn).

Στάδιο πρακτικής

Κατά το διάστημα εργασίας που εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, ξεκινώντας από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων. Τα 2 πρώτα έτη εξοικειώνεστε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιφέρειας στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στην Ελλάδα, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό σας υποστηρίζουμε με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Προοπτικές

Μετά από μία επιτυχημένη διετή εκπαίδευση στη Γερμανία, κατά το τρίτο έτος σπουδών σας εργάζεστε στην Ελλάδα, όπου εκπαιδεύεστε από έμπειρα στελέχη. Στόχος μας είναι, μετά την αποφοίτηση σας, να αναλάβετε πλήρως τη θέση του Προϊστάμενου-ης Πωλήσεων στην εταιρία μας, έχοντας υπό την ευθύνη σας έως και 5 καταστήματα, με περίπου 80 εργαζόμενους.

Προϋποθέσεις

Διαθέτετε απολυτήριο λυκείου και είστε έτοιμος-η να ανταπεξέλθετε σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζετε άπταιστα Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά. Είστε φιλόδοξος-η, με ανεξάρτητη προσωπικότητα, και σας ενδιαφέρει η μακρόχρονη παραμονή και εργασία στο εξωτερικό. Θα εκτιμηθεί τυχόν πρακτική άσκηση ή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Είστε έτοιμοι για το πρώτο βήμα στο εξωτερικό;

Σπουδάζετε και εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Υπογράφετε μία τριετή σύμβαση εργασίας και αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές από την έναρξη των σπουδών σας, οι οποίες ξεκινούν από 1.300€ (μικτά) στο πρώτο έτος και φτάνουν τα 1.700€ (μικτά) στο τρίτο έτος.

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2014. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας στα Ελληνικά, μαζί με μία συνοδευτική επιστολή, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας.
Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Προστασία προσωπικών δεδομένων».

LIDL Ελλάς & ΣΙΑ Ο.Ε


Σπουδές στη Γερμανία